Unod már a megszokott helyeket és helyzeteket? Hálószobád színtere helyett inkább élethű díszletek között adnád át magad a gyönyörnek? Akkor ne habozz, irány a természet!

A tavaszi időszak pont megfelelő egy kis szabadtéri hancúrhoz.  Ha csajoddal nemcsak arra vágysz, hogy a lágyan pislákoló napsugarak az arcod simogassák, merüljetek el egymásban a szabad ég alatt. A madarak csiripelnek, a fák rügyeznek, és ha kalapáccsal sem tudod agyonütni a tavaszi zsongástól bezsongott hancúrléced, egy parkban, autóban, virágos réten, erdőben, vagy akár egy bokor tövében is sort keríthetsz egy idilli pásztorórára.

Veszély, veszély hátán, mégis kellemes a légyott.-, állítják a szabadtéri szex világbajnokai, az angolok. Ha nem áll szándékodban a földön enyelegni, a szex pozíciókat igazítsd aktuális környezetedhez! Az erdőben a legelőnyösebb, ha egy fának dőlve kapod kiéhezett csajod az öledbe. Ha a lány akrobata mutatványokra is képes, egyik lábát emelje meg, és a válladon pihentesse. Az álcázó pózok kifejezetten alkalmasak arra, hogy megóvjon benneteket a vetkőzés fölösleges procedúrájától. Libben a szoknya, reccsen a cipzár, indulhat a szabadtéri vad kaland! Azért nem árt, óvatosnak lenni, mert ha elszalad veletek a ló és egy arra járőröző rendőr kezére kerültök, nem viszitek el szárazon! A nyilvános bujálkodás ugyanis közszemérem elleni kihágásnak minősül. Ám, ha jól kezelitek a szituációt, könnyedén kihúzhatjátok magatokat a csávából! Legfeljebb beveszitek harmadiknak, és akkor már hárman lesztek a slamasztikában!